Зареждане

Пади Пимбълт каза кога се завръща и срещу кого иска двубой

Пади Пимбълт каза кога се завръща и срещу кого иска двубой
Публикувано на: Септември 25, 2024 в 10:00 ч
Пади Пимбълт вижда два потенциални варианта за датата на завръщането си в UFC.

Пимбълт (22-3 MMA, 6-0 UFC) влезе в топ 15 на UFC в лека категория с победа над Кинг Грийн в първия рунд на UFC 304 през юли. Той спечели бонус от 200 000 долара за победата си.

„The Baddy“ е насочил погледа си към Renato Moicano (19-5-1 MMA, 11-5 UFC), който се среща с Беноа Сен Дени (13-2 MMA, 5-2 UFC) в съботната главна среща UFC Fight Night 243 (ESPN+) в Accor Arena в Париж.

Пимблет и Мойкано са се изправяли един срещу друг многократно и са изразявали интерес да се бият помежду си. Говорейки, докато присъстваше на Cage Warriors 178 през изминалата събота, за да подкрепи своите съотборници от Next Generation MMA, Пимбълт предостави актуална информация за това какво следва.

„В момента нямам представа“, каза Пимбълт в интервю за Cage Warriors. „Мисля, че единствената карта, на която евентуално бих могъл да се бия, е отново през декември във Вегас, но засега нищо не е казано. Знам, че Мойкано се бие тази седмица, не го виждам да се върне толкова скоро за декември, така че може да се окаже, че ще бъде следващата година, в началото на следващата година.“

След като се състезава три пъти през 2022 г., оттогава Пимбълт се е бил само два пъти - победа с решение над Тони Фъргюсън на UFC 296 през декември 2023 г. и финиш на Грийн през юли.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес