Зареждане

Овинс Сейнт Прю получи нов съперник за UFC Fight Night 190

Овинс Сейнт Прю получи нов съперник за UFC Fight Night 190
Публикувано на: Юни 18, 2021 в 00:00 ч
Овинс Сейнт Прю получава нов съперник за битката си в края на месеца. Той трябваше да се бие с Максим Гришин, но срещата им пропада, след като Гришин се оттегля от събитието. От UFC дават шанс на Танер Босер, който ще се бие с Овинс на UFC Fight Night 190 в края на месеца в Лас Вегас в института на UFC. Битката им ще бъде в тежка категория.

Сейнт Прю е с рекорд 25-15 в ММА и идва след загуба от Джамахал Хил. Овинс печели само 2 от последните си 6 битки в UFC. Той печели 20 от срещите си с приключване и 6 пъти е губил с приключване. Сейнт Прю се провали на кантара в последната си среща и вероятно ще се бие вече само в тежка категория. Преди година Овинс дебютира при тежките и загуби с решение от Бен Ротуел.

Босер от своя страна е с рекорд 19-8-1 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. В началото на месеца той загуби с раздвоено решение от Илир Латифи. Танер печели 12 от битките си с приключване и само 1 път е губил с приключване. Ако загуби и в тази среща, тогава със сигурност ще го уволнят от UFC.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес