Зареждане

О'Мали: Макгрегър избира съперници, които знае, че може да победи

О'Мали: Макгрегър избира съперници, които знае, че може да победи
Публикувано на: Март 19, 2023 в 07:00 ч
Претендентът в категория петел на UFC Шон О'Мали смята, че Конър Макгрегър се е съгласил да се бие с Майкъл Чандлър по една причина.

Макгрегър ще се изправи срещу Чандлър вероятно през есента. В момента двамата са треньори в The Ultimate Fighter 31. Бившият двоен шампион се завръща след продължително възстановяване от неприятна контузия на крака в последната си битка срещу Дъстин Порие на UFC 264 през 2021 година.

Сблъсъкът с Чандлър вероятно е рискован ход за Макгрегър след дългото прекъсване. Но О'Мали вярва, че има причина зад това решение на ирландеца. "Sugar" твърди, че Макгрегър винаги си избра съперници, които е преценил, че може да победи.

„Конър, и с право, се бие само с хора, които вижда, че може да ги победи. Прави го през цялата му кариера. Той е много умен. Вижда, че може да победи даден боец и се съгласява на битка с него.

Макгрегър се бие с Майкъл Чандлър с причина. Чад Мендес, той се е бил с много от тези момчета. Майкъл Чандлър обаче все пак е опасен.", каза О'Мали в подкаста BrOMalley

Ще успее ли Макгрегър да бие Чандлър ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес