Зареждане

Олег Тактаров: ​​Аскар Можаров не става за UFC

Олег Тактаров: ​​Аскар Можаров не става за UFC
Публикувано на: Юни 7, 2022 в 04:00 ч
Победителят от турнира UFC 6, Олег Тактаров сподели мнението си за представянето на украинския боец Аскар Можаров на турнира UFC Vegas 56. Миналия уикенд в Лас Вегас Можаров загуби с нокаут от Алонсо Менифилд в първия рунд.

Вижте още - Украински боец на UFC излъга в ММА статистиката си

Тази загуба му спря серия от 3 поредни победи. Аскар се прочу преди своя дебют в UFC с измама. Той фалшифицирал своята ММА статистика. Можаров е добавил 6 победи и премахнал 5 загуби от статистиката си.

Сега неговата ММА статистика е 19-13 в ММА. Легендата Тактаров също беше във Вегас в ъгъла на Ринат Фахретдинов. Олег не е доволент от това, което видял от Можаров.

„Аскар няма нужда да се състезава в ММА. Не знам как влезе в UFC. Видях го на тренировка преди турнира. Поиска да покаже някаква техника. Видях, че човекът не е от тази среда. 

Той изобщо няма нужда да се занимава с този спорт. Има още много работа, но просто няма достатъчно време. Имам много приятели в Украйна. Познавам много украински бойци, много силни бойци. 

Знам нивото на украинските бойци. В такъв момент не е съвсем етично да вкарвате слаб боец в битка. Там има милион момчета, които биха могли да покажат много добър бой, добър бой. 

Можаров може да се заеме с други дейности “, каза Олег Тактаров в интервю за YouTube канала USHATAIKA.

Прав ли е Тактаров ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес