Зареждане

Официално: UFC отмениха предстоящите си 3 събития

Официално: UFC отмениха предстоящите си 3 събития
Публикувано на: Март 17, 2020 в 00:00 ч
UFC дадоха всичко от себе си, за да запазят бъдещите си събития, но за съжаление усилията им не бяха достатъчни. Епидемията от коронавирус се разрасна и много държави взеха мерки против нея. Това нямаше как да не засегне най-голямата ММА организация, която всеки уикенд провежда своите събития. Този уикенд те трябваше да отидат в Лондон за UFC Fight Night 171, но всичко се провали заради мерките, които държавите предприемат.

UFC опитаха да преместят събитието в своя институт, но повечето от бойците от бойната карта станаха жертва на драконовските мерки и се оттеглиха от битките си. В крайна сметка организацията вземат трудно решение и отменят следващите си три събития, които трябваше да се проведат в Лондон, Охайо и Портланд. Дейна Уайт, който е президент на UFC е изпратил съобщение до всички свои служители и ги е уведомил за отменените събития. Ето какво пише в посланието на президента:


Последните няколко седмици бяхя луди. Правихме всичко възможно, за да спазваме графика на събитията, защото бойците искат да се бият, служителите ни искат да работят, а феновете искат да гледат нашия спорт. Много хора ни благодариха, че не отменихме събитието в Бразилия. Направихме всичко възможно да преместим следващите си три събития - Лондон, Охайо и Портланд. 

Всеки ден обаче налагат нови ограничения за пътувания и събирания на много хора, с което е невъзможно да се преборим. Не можем дори да проведем събитие във Вегас, защото има забрана за всички спортни събития в Невада поне до 25 март. Знаете, че винаги правим всичко възможно, за да проведем събитията си, но сега е различно. 

Целият свят е засегнат в момента и нищо не е по-важно от здравето и безопасността на вас и вашите семейства. Ето защо затваряме всички офиси на UFC незабавно, включително щаба във Вегас, най-малко до 31 март и молим всички служители да работят от вкъщи. Института също ще бъде затворен за всички. Следващите три събития - Лондон, Охайо и Портланд ще бъдат отложени. 

UFC 249 все още е насрочено по план, но местоположението може да се промени. Ще ви държим в течение. В момента приоритет номер едно е да се грижите за себе си и семейството си. И накрая, искам да знаете, че UFC ви пази гръб. Ако вие или някой от семейството ви проявява симптоми на коронавирус и имате проблеми с достъпа до лекар, моля, свържете се с мен, Лорънс или Хънтър. Благодаря ви!


В Лондон трябваше да гледаме Тайрън Уудли срещу Леон Едуардс, а в Охайо и Портланд ни чакаха сблъсъци в тежка категория. Франсис Нгану щеше да се бие с Жаирзиньо Розенструик, а Алистър Овърийш с Уолт Харис.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес