Зареждане

Официално: Хабиб срещу Тони Фъргюсън на UFC 249

Официално: Хабиб срещу Тони Фъргюсън на UFC 249
Публикувано на: Декември 14, 2019 в 09:10 ч
Битката между непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън вече е официална за събитието UFC 249, което ще се проведе на 18-ти април в Бруклин, Ню Йорк. Двамата бяха подписали договорите за битката си, но въпреки това се чакаше тя да бъде официално обявена от организацията. Това вече е факт и двамата ще опитат да се сбият за 5-ти път, след като 4 пъти срещата им пропадаше в миналото.

Непобедения дагестанец е с рекорд 28-0 в ММА и успя да защити титлата си вече два поредни път. Той победи Конър Макгрегър и Дъстин Поарие със събмишън и така се намира в серия от 12 поредни победи в UFC. Мнозина вярват, че Тони ще го затрудни сериозно, но шампиона вярва, че ще направи с Фъргюсън това, което винаги прави с опонентите си в октагона.

Фъргюсън от своя страна е с рекорд 25-3 в ММА и се намира в серия от 12 поредни победи. В 9 от тези 12 победи Тони печели бонуси и това говори само по себе си за неговото представяне и игра в клетката. Тони е сред най-бруталните бойци в ММА и не се притеснява да плати с кръв и пот за победите си. Тази година той успя да победи с нокаут Доналд Серони и сега гледа уверено към непобедената статистика на Хабиб.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес