Зареждане

Нурмагомедов: След като победих Гейджи, го изкарахте че е просто страйкър

Нурмагомедов: След като победих Гейджи, го изкарахте че е просто страйкър
Публикувано на: Октомври 28, 2020 в 09:03 ч
Хабиб Нурмагомедов се оплака, че победата му над Джъстин Гейджи отново се омаловажава, както се е случвало с предходните му победи.

Нурмагомедов победи с доминация Гейджи при шампионската им битка в UFC 254. Дагестанецът натисна опонента си още от началото и го довърши с триъгълник на земята.

Преди двубоя Гейджи бе спряган за най-опасния боец за Хабиб и най-тежкото му изпитание - заради тежките си удари и опита му в борбата.

Нурмагомедов обаче сподели горчивина пред дагестанските медии:

"Имаше много приказки от журналисти и експерти, че това ще бъде най-трудното ми изпитание и както винаги, сега след двубоя те казват, че той бил само страйкър и че нямал никакъв опит на земя. Това се случва след всеки мой двубой."

Нурмагомедов разкри какъв е бил игровият план за битката с Гейджи и как той е бил следван перфектно с едно изключение.

"Той нанасяше удари и ритници. Планът беше да го натисна и да го накарам да удря, да прави грешки и да го изморя в първия рунд. После във втория рунд да го атакувам аз. Както виждате в първия рунд той беше изтощен и всичко вървя по план... с едно изключение. От ъгъла ми казаха, че му влизам прекалено силно. Буквално на моменти тичах срещу него директно, а планът бе малко по-различен, но когато влязохме в Октагона психиката ми се промени."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес