Зареждане

Нов провал на допинг тест извади Sean O’Malley от UFC 239

Нов провал на допинг тест извади Sean O’Malley от UFC 239
Публикувано на: Юни 22, 2019 в 15:43 ч
Непобедената изгряваща звезда на UFC, Sean O’Malley трябваше да се завърне в клетката на UFC 239 и да се бие срещу Marlon Vera, но това няма да се случи. O’Malley отново е дал положителна проба за допинг и е получил наказание от атлетическата комисия на Невада. Миналата година той трябваше да се бие на UFC 229, но отново се оттегли заради положителна проба за допинг. Тогава O’Malley беше дал положителна проба за остарин и получи 6 месеца наказание, защото се доказа, че било заради замърсени добавки. Сега на втория провал от USADA няма да го наказват, защото според тях неговия организъм все още не се е изчиситил напълно от първия провал. Ето как коментира това Sеan в социалните мрежи:


Искам да споделя с вас фактите за последните ми тестове за USADA и как те ще повлияят на следващата ми битка. От USADA ме уведомиха, че остарина, за който дадох положителна проба миналата година отново се е появил в малки количества в последните ми два теста. 

Добрата новина е, че USADA казват, че това е най-вероятно остатък от миналата година и че ниското ниво не ми осигурява предимство в клетката. Ето защо USADA не ме санкционира отново за тези резултати. Вече изтърпях санкция от USADA за наличието на остарин в моя организъм.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес