Зареждане

Neiman Gracie има нужда от едно събаряне, за да приключи Rory MacDonald

Neiman Gracie има нужда от едно събаряне, за да приключи Rory MacDonald
Публикувано на: Май 16, 2019 в 00:00 ч
Непобедения боец на Bellator, Neiman Gracie ще има шанс да стане шампион в полусредна категория. Той ще се изправи срещу Rory MacDonald на събитието Bellator 221, а битката им ще е полуфинал в турнира, който организацията създадоха в полусредна категория. MacDonald е шампион и залага титлата си във всяка битка от турнира. Gracie е с рекорд 9-0 в ММА и 8 от неговите победи са със събмишън. Той е много опасен на земя и неговия мениджър Ali Abdelaziz вярва, че Neiman ще победи Rory, ако битката отиде на земя:



Вярвам, че Neiman Gracie ще приключи Rory MacDonald. Ние ще се бием срещу шампион, който е сред най-добрите в тази категория. Не вярваме на неговите приказки и очакваме битка срещу много опасен Rory MacDonald. Neiman Gracie е може би най-добрия от фамилията. Той е готов да те свали на земята, но също така и да разменя удари с теб. Сега вече е друга ера. 

Neiman е работил здраво, за да стигне до тук. Rory ще трябва да дойде във формата на живота си, за да може да победи на Bellator 222. Уважавам много MacDonald, но времето му свърши. Сега е времето на Gracie. Neiman има нужда само от едно събаряне, за да победи Rory и на 14-ти юни ще го направи.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес