Зареждане

Nate Diaz: От дълго време съм най-добрия в спорта

Nate Diaz: От дълго време съм най-добрия в спорта
Публикувано на: Ноември 1, 2019 в 09:49 ч
Nate Diaz може и да не е печелил титла в UFC, но това не го притеснява и не пречи на неговото самочувствие. Nate е в UFC вече 12 години и в своята дебютна битка спечели The Ultimate Fighter 5 в лека категория. През годините в UFC той успя да запише 15 победи и 9 загуби, а битките му винаги са атрактивни и радват феновете. Diaz успява да спечели 15 бонуса в UFC и вярва, че от доста време е най-добрия боец в спорта.

Този уикенд той ще влезе в клетката за втори път тази година, за да се бие срещу Jorge Masvidal в главната битка на UFC 244 в Ню Йорк. Това без съмнение е най-важната му битка в UFC и той ще има шанс да вдигне златото, което ще го превърне в най-лошото копеле в ММА. Ето какво мисли за себе си Nate и за мястото, което заема в спорта:


Хората опитват да научат играта и през цялата си кариера опитват да настигнат най-добрите. Мисля, че аз съм най-добрия от доста време. Трябваше само да го разбера и да накарам останалите да го разберат. Най-добрия съм в спорта. Аз съм най-лошото копеле и всеки, който се бие с мен ще го разбере. 

Така стоят нещата. Няма значение дали печеля или губя, защото всяка моя битка ще бъде голяма. Няма значение дали има титла или е без титла. Никога повече няма да се бия със загубеняци. Аз се бия само с тези, които показват добри неща в клетката. Тази титла за най-лошо копеле вече е моя, защото аз я създадох. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес