Зареждане

Намери се организация, която да иска Андерсон Силва

Намери се организация, която да иска Андерсон Силва
Публикувано на: Ноември 28, 2020 в 13:00 ч
В последните дни много ММА организации отказаха да предложат договор на легендарният Андерсон Силва. Голямата ММА легенда стана свободен агент, след като от UFC решиха да го освободят. 45-годишния бразилец загуби последната си битка с нокаут от Юрая Хол в края на миналия месец. Той навлезе в серия от 3 поредни загуби и печели само 1 от последните си 9 битки в клетката.

Имаше време, в което Силва беше на върха, но годините си казаха думата и сега той е доста надолу. Видяхме как Bellator, PFL, ONE и BKFC обявиха, че няма шанс да предложат договор на "The Spider". Една друга организация обаче е готовa да го приюти и Нобуюки Сакакибара смята да го покани в RIZIN. Eто какво сподели Сакакибара относно Силва, който иска да се състезава:

Имам страхотни спомени от Силва по времето на PRIDE. Мисля, че неговата кариера стартира в Япония. Чух, че Япония заема специално място в неговото сърце. 

Искам да му помогна да прави това, което желае заради уважението, което имам към него и заради постиженията му. Не съм говорил с него. Имам интересе към него и ще видим дали може да се измисли нещо, за да го доведем в Япония, където да завърши кариерата си. 

Силва е с рекорд 34–11 (1) в ММА и няма победа близо 4 години.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес