Зареждане

На Michael Page не му трябва титла, стига му да се бие

На Michael Page не му трябва титла, стига му да се бие
Публикувано на: Май 22, 2018 в 08:13 ч

Michael "Venom" Page е с перфектния резултат от 12 победи и нито една загуба в ММА, но заради травма не се е бил от края на 2016-та. На 25-ти май Page ще се бие с David Rickels в Bellator 200. Завръщането му беше забавено, тъй като той се опитваше да тренира преди да се е възстановил напълно.

"Веднага щом човек се почувства по-добре, му се иска отново да започне да прави нещата, които е правил и преди, въпреки че трябва да го кара полека. Това е грешка. Понапънах се и това ми донесе допълнителни проблеми. Няколко пъти постъпих по този начин, но получих и много помощ от треньорите, бойците и терапевтите тук."

"Когато работата ти е да се биеш, а не го правиш, нещата могат да станат много трудни. Започваш да губиш мотивация. Нещата от живота. Просто преминах през ситуацията и съм обратно в играта. Започнах да тренирам по различен начин. Оправих се с контузията, както и с още няколко неща и съм вече тук."

"Трябва само да се уверя, че съм във форма и съм себе си. Хубаво ще е да се уверя, че няма да разбира откъде му идват ударите и ритниците."

Ако победи, "Venom" може да си спечели битка за титлата срещу шампиона Rory MacDonald.

"Не ме вълнува особено поясът. Единствено искам да се бия - това е моята награда."

Сред другите претенденти за титлата на MacDonald са Andrey Koreshkov, Douglas Lima и Lorenz Larkin.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес