Зареждане

Морено: Ще бъда по-агресивен в реванша с Фигередо

Морено: Ще бъда по-агресивен в реванша с Фигередо
Публикувано на: Май 30, 2021 в 00:00 ч
Брандън Морено е готов за битката си с Дейвисон Фигередо. Двамата ще направят своя реванш на UFC 263, което ще се проведе на 12-ти юни в Аризона. Първата им битка видяхме в края на 2020 година.

Тогава двамата се биха с 20 дни предизвестие и си спретнаха здрав бой. Срещата им стигна до решение, което беше равенство. Битката беше избрана за бой на вечерта и беше повече от ясно, че следва незабавен реванш.

Почти не остава време до втората среща, в която Морено обещава да е по-агресивен. В интервю за MMAFighting Брандън сподели следното:

Точно сега моята увереност е доста висока. Трябва да бъда разумен в битката. Знам, че той е силен и истински боец. Това е причината Дейвисон Фигередо да е шампион. Знам, че мога да вкарам доста щети в следващата ни битка. Ще бъда много по-агресивен. 

Моя план в първата битка беше да не бързам и да разчитам неговите контра атаки. Усетих неговата сила и знам, че ще съм по-агресивен. Разбира се, сега това са просто думи, но ще видите новата ми версия. 

Искам да съм по-добър от всякога. Работя много по тялото си и по моята издръжливост. Работя здраво и искам да съм шампион. Трябва да го приключа. Мечтая за титлата и трябва да го приключа. 

Кой ще вземе реванша ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес