Зареждане

ММА боецът Георги Валентинов влиза в Survivor

ММА боецът Георги Валентинов влиза в Survivor
Публикувано на: Януари 25, 2023 в 10:35 ч
Риалити шоуто Survivor ще излъчи новия си сезон по bTV. В него участие ще вземе българският ММА състезател Георги Валентинов.

Участниците са разделени в два отбора - известни личности от една страна и успели хора в различни професии като брокер, геомолог, екскурзовод, юрист и др. от друга.

"Всеки, който ме познава знае, че обичам предизвикателствата," сподели Валентинов след обявяване на новинта. "Вярвам, че всяко нещо по пътя ми, ме изгражда и калява характера ми.

На прага съм на нещо ново за мен, за което ще са ми нужни много воля, сила и увереност! Готов съм да вляза в Сървайвър и да го покоря!"

Локацията за провеждане на съревнованията помежду им ще бъде в Карибско море. За да стигнат до финала и да грабнат титлата "Последният оцелял" в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества - устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене.


Валентинов за последно участва в ММА двубой през 2021-ва, когато победи бразилеца Андерсън Куейроз в EFM Show 2 в Арена Армеец. Общата статистика на боеца е 22-6 в 28-те му професионални битки.

Сред популярните лица в Survivor 7 ще бъдат футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна и влогърът Стефан Попов - Чефо, актрисата Снежана Макавеева, колегата ѝ Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес