Зареждане

ММА боец: COVID-19 е война, ваксинирайте всички депутати

ММА боец: COVID-19 е война, ваксинирайте всички депутати
Публикувано на: Септември 18, 2020 в 02:00 ч
ММА боецът от Казахстан, Куат Камитов е арестуван от полицията, защото насърчавал хората да свалят хеликоптери, разпространяващи коронавирус, и да бият тези, които дезинфекцират "с пръчки и камъни" във войната, която се водела. Камитов е бил няколко дни в ареста, след като пуснал клип, в който призовава своите сънародници да спрат разпространението на болестта и да обявят война на тези, които са отговорни за тровенето на нацията.

Във видеото Хамитов, който е трикратен световен шампион в различни организаци, директно оприличава настоящата пандемия на война и настоя, че планът му е да „спаси хиляди“. Ето какво още казва Камитов, който преди няколко месеца предложи ваксината против коронавирус да се инжектира на всички депутати:

Вчера хората започнаха да дезинфекцират, започнаха да тровят нацията, затова призовавам всеки, който види тези хора на улицата, да ги бие. Бийте ги с тояги и с камъни, за да не отровят нацията. И ако видите хеликоптери, които разпространяват това, и имате пистолет у дома, стреляйте право в тях. 

Това е като на война. Ако спрем тези хора, ще спасим хиляди. Затова моля всеки да направи всичко по силите си, за да не се появи отново вирусът и да зарази нацията.

Малко по-късно Камитов заяви, че видеото е записано на шега и не възнамерявал да насърчава никого към насилие. Въпреки това полицията арестува 32-годишния мъж в родния му град и го обвинява в подбуждане към масови граждански бунтове. Камитов може да лежи до три години в затвора, ако бъде признат за виновен по наказателното обвинение за граждански бунтове. Той се прочу през март, когато каза, че членовете на ЛГБТ общността са "по-лоши от кучетата".





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес