Зареждане

Миочич: Джоунс не ме вълнува, интересувам се само от Нгану

Миочич: Джоунс не ме вълнува, интересувам се само от Нгану
Публикувано на: Март 24, 2021 в 07:18 ч
Стипе Миочич не позволява евентуалния супер двубой между него и Джон Джоунс да го разсейва преди срещата му с Франсис Нгану в UFC 260.

Миочич ще защитава титлата си в тежка категория срещу Нгану в главното събитие на UFC отиз уикенд. Двамата вече имат една среща зад гърба си през януари 2018-та, която завръши с доминация на Миочич.

Джоунс много вероятно ще получи двубой срещу победителя от тази среща и ако това е Миочич, той ще се изправи срещу "Bones".

"В момента ме е грижа само за битката с Нгану," сподели Миочич. "Само тя ме интересува. Не ме вълнува Джоунс, докато не се погрижа първо за тази работа."


Миочич държи рекорд за най-много поредни защити на титлата в тежка категория (3). Той има победи над Даниел Кормие и Фабрицио Вердум, а победа над Джоунс ще го затвърди като един от най-великите бойци.

"Без съмнение двубой с Джон Джоунс ще е много добре за моето наследство, но сега се вълнувам само от Франсис. Това е. Тази е моята задача сега и той е единствения пред мен."

Нгану в момента е в серия от 4 поредни победи в UFC, като всички те приключват за по-малко от 60 секунди. Миочич обаче е убеден, че ще бъде победител при втората им битка, въпреки отличната форма на камерунеца.

"Ще победя на всяка цена. Ще взема тази победа. Моята ръка ще бъде вдигната накрая, а шампионския пояс - около кръста ми. Ще си остана шампион. Нищо няма да се промени. Ще разберете в събота."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес