Зареждане

Michael Chiesa: Не е безопасно Mario Yamasaki да ръководи срещи в октагона

Michael Chiesa: Не е безопасно Mario Yamasaki да ръководи срещи в октагона
Публикувано на: Февруари 23, 2018 в 07:22 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Mario Yamasaki успя да си навлече гнева на ММА обществото след срещата между Valentina Shevchenko и Priscila Cachoeira. Тогава той можеше да няколко пъти да прекрати срещата, но не го направи и позволи на Cachoeira да бъде войн, както той сподели в социалните мрежи.

Michael Chiesa и Yamasaki имат история, защото именно Yamasaki беше рефер, когато Chiesa изгуби със събмишън от Kevin Lee. Тогава обаче Chiesa нападна Yamasaki, че е спрял срещата прекалено рано. Michael Chiesa не пропусна възможността да си го върне на Yamasaki и да го разкритикува сериозно:
 
Имаме своята история с Mario Yamasaki той си противоречи когато каза, че и е дал възможността да бъде войн. Работата на рефера в октагона е да пази здравето на бойците. Те са там за да пазят здравето ни и понякога да ни пазят от самите нас. Той не го направи Priscila е корав боец, но Mario не си свърши работата. Не е безопасно такъв рефер да ръководи срещи в октагона. Аз си изгубих срещата, но все тая. Случая с това момиче е различен тя си прецака коляното и сега се оперира. Тя успя да нанесе само 3 удари срещу 230 не е безопасно за нас с такъв рефер. Ами ако това са бойци от тежка категория? Трябва бойци да стават рефери, защото те имат повече опит.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес