Зареждане

Michael Chiesa: Много съм чувствителен, когато говорят за майка ми

Michael Chiesa: Много съм чувствителен, когато говорят за майка ми
Публикувано на: Юни 26, 2019 в 19:00 ч
Победителят от The Ultimate Fighter 15, Michael Chiesa не е фен на траштолка и определено не обича да говорят за майка му. Преди две години той се сдърпа с Kevin Lee, когато двамата застанаха лице в лице преди битката им, а причината беше това, че Lee си позволи да коментира майката на Chiesa и нещата между тях ескалираха.

В крайна сметка Lee успя да победи Chiesa със събмишън, но Michael не беше доволен, защото рефера спря срещата по-рано. Chiesa записа 7 победи и 4 загуби в лека категория на UFC, но трудностите със свалянето на килограми го принудиха да се качи в полусредна категория, където той дебютира с победа над Carlos Condit. Сега той се завръща на UFC 239, за да се бие срещу Diego Sanchez и реши да поговори за неговата майка и траштолка:


Трябва да разберете, че аз съм чувствителен, когато говорят за майка ми. Тя е невероятна жена заради много причини. Знам, че вие си мислите, че вашите майки са по-добри от майките на другите и това е добре, защото всички го мислим. Аз обаче много я защитавам. Много се ядосвам, когато някой си позволи да говори за нея. Преди битката ни с Lee той започна да говори за нея и каза, че тя има билети за двубоя ни. Това не беше нещо лошо, но аз се ядосах много. 

В битките ми с Lee и Pettis научих важно нещо за себе си и това е, че не харесвам траштолка и не искам да градя битките си с него. Аз не съм такъв човек и не ми отиват такива неща. Казах някои неща за Anthony, които не трябваше да казвам и ако можех, щях да ги върна обратно. Наясно сме, че в днешно време феновете обичат бойците да говорят глупости, но няма да бъда завлечен в това. Аз съм боец, който се труди здраво и иска да печели битки. Не съм такъв човек и определено научих много за себе си от битките с Lee и Pettis. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес