Зареждане

Michael Bisping защити Conor McGregor и критикува жертвата

Michael Bisping защити Conor McGregor и критикува жертвата
Публикувано на: Март 14, 2019 в 08:27 ч
Преди няколко дни Ahmed Abdirzak опита да снима Conor McGregor в 5 сутринта, което явно не се хареса на "The Notorious" и той реши да му счупи телефона, а след това да го вземе със себе си. В крайна сметка McGregor беше арестуван и сега жертвата Ahmed е повдигнал обвинения и ще го съди, защото телефона му струвал $1000. Със сигурност той ще иска повече пари от златната кокошка на UFC. Michael Bisping не е доволен от това, че Ahmed е решил да съди McGregor и реши да защити колегата си:



Преди време Kanye West също счупи камера на човек, но въпреки това не беше арестуван. Това момче, което повдигна обвинения срещу McGregor е глупак. Conor е известен и го разпознават навсякъде. Той трябва да се занимава с такива неща всеки ден. Ahmed е опитал да го снимка в 5 сутринта, а Conor вероятно е бил доста ядосан. Едва ли искаш да те снимат рано сутрин, защото може все още да си леко пиян. 

Понякога не си готов за снимки, защото те веднага отиват в социалните мрежи. Понякога хората са нагли и се опитват да те снимат, въпреки че ти не го искаш. Те не искат да слушат и да си научат урока. Conor направи това, което и аз съм искал да направя. Доста често съм искал да счупя телефоните на такива хора. Браво на него.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес