Зареждане

Michael Bisping: Ще ми липсва всеки един ден

Michael Bisping: Ще ми липсва всеки един ден
Публикувано на: Юни 5, 2018 в 20:38 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Бившият шампион в средна категория Michael Bisping от доста време ни подготвяше за своето оттегляне от ММА, но не го беше обявил официално. Bisping обаче реши да го направи официално и в Часът на ММА сподели, че ще му липсва всеки един ден от кариерата му в ММА:

"Бях се оттеглил, но трябваше просто формално да го обявя. Беше страхотно, но стигнах края на моят филм и нямаше как да го причинявам на семейството си. Нямаше как да продължа да си го причинявам, защото както знаете, едното ми око е зле и сега и другото ми създава проблеми. Никой не иска да ослепее и един приятел ми каза, че ако стана сляп - после ще дам много пари да си върна зрението, но няма да си струва. Коляното също ми създава проблеми и ходя на лечение по 3 пъти в седмицата, но не се подобрява. Имам най-много битки и победи в UFC - също бях шампион, бих се навсякъде по света и ще бъде глупаво да продължа, защото вече съм на почти 40 години.

Няма да ви лъжа, че няма да ми липсва, защото ще ми липсва всеки един ден от кариерата ми и когато гледам битки, ще искам и аз да се бия. Ще ми се иска пак да флиртувам с идеята, че ще се бия и точно заради това казах на UFC да ме премахнат от списъка на USADA, което официално означава, че се оттеглих завинаги. Щеше да е страхотно да се оттегля след битката с Georges St-Pierre, но всички знаете, че се бием за пари - и аз заради това започнах да се бия. Искам да ви дам съвет, защото когато имате цел, всички ще ви спират и т.н, но вие трябва да работите здраво, да сте отдадени и да имате план. Колкото и трудно да изглежда, ако имате план и действате - тогава ще сте една крачка по-близо към целта. Не приемайте "НЕ" за отговор, защото аз съм истински пример и доказателство, че ако работиш здраво - ще го постигнеш."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес