Зареждане

Melvin Guillard получи обвинения за домашно насилие и нападение

Melvin Guillard получи обвинения за домашно насилие и нападение
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 11:57 ч
Ветерана Melvin Guillard си навлече сериозни проблеми със закона в Колодаро. Днес стана ясно, че са му повдигнати обвинения за нападение и домашно насилие. Guillard е арестуван на 23 април от полицията, защото според неговата приятелка той се е опитвал да я удуши, защото двама спорели, а тя говорела на висок тон и щяла да събуди останалите в къщата.

Жертвата споделила през полицаи, че се страхувала за живота си и си мислела, че той щял да я убие. Тя успяла да му удари шамар и нещата се успокоили, но двамата отново започнали да спорят и той започнал отново да я души и да я подмята из стаята. Полицаите споделят, че когато дошли на място лявото око на жертвата било подуто и имало синина. Споровете между двамата били за това, че Guillard все още не искал да се разделя с жена си, а приятелката му вече не искала да го чака.

Guillard бил в съда на 10 септември по обвинения за домашно насилие, но полицията го арестувала отново, защото преди няколко дни участвал в бой в бар и нокаутирал друг мъж.  Повдигнати са му още обвинения за престъпно поведение и нападение и към момента той е в ареста. Делото за домашно насилие е отложено за 10 октомври.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес