Зареждане

Майкъл Пейдж победи спорно Дъглас Лима в Лондон

Майкъл Пейдж победи спорно Дъглас Лима в Лондон
Публикувано на: Октомври 2, 2021 в 01:46 ч
Британската ММА звезда Майкъл Пейдж успя да зарадва феновете в Лондон с победа. 34-годишния боец премери сили с бившият шампион Дъглас Лима в главната битка на Bellator 267, което се проведе във Великобритания. Срещата им беше реванш с полусредна категория.

В първия рунд Пейдж и Лима започнаха с много финтове. Майкъл не спираше да се движи и показа добра игра с крака. Пейдж скъси дистанцията и вкара удар на Лима, който падна на земята, но веднага се изправи. Секунди по-късно Пейдж вкара десен и прати Лима в нокдаун. Лима отново се изправи и не след дълго успя да пренесе битката на земята. Там Дъглас опитваше да вкарва удари, но Пейдж го държеше за китките.

Във втория рунд Пейдж отново заложи на много движения и финтове. Лима беше спокоен и преследваше своя опонент. Дъглас вкара ритник, след който Пейдж падна на земята. Лима опита да му вкара удар като този, който го нокаутира в първата им битка, но Пейдж го избегна с много малко. Доста равностоен рунд.

В последната част Пейдж пак се движеше много, но не опитваше нищо. Лима дебнеше за контра, но не му се отдаваше възможност. Дъглас успя да пренесе битката на земята, а Пейдж се вкопчи в него и отново не му позволи да му вкара граунд енд паунд. В края на рунда Лима вкара няколко удара с лакти и срещата приключи.

Съвсем очаквано съдиите удариха едно рамо на Пейдж и той спечели с раздвоено решение - (29–28, 28–29, 29–28). С тази победа той отмъщава на този, който му отне непобедения статут и навлиза в серия от 6 поредни победи.

Лима от своя страна навлезе в серия от 3 поредни загуби и остава без победа от 2 години.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес