Зареждане

Майкъл Чандлър се готви да прегази Порие: Той не е неразрешим пъзел

Майкъл Чандлър се готви да прегази Порие: Той не е неразрешим пъзел
Публикувано на: Ноември 9, 2022 в 08:25 ч
Състезателят на UFC в леката категория Майкъл Чандлър ще търси приключване този уикенд.

„Iron“ не се е бил от победата си с нокаут над Тони Фъргюсън през май. Победата беше важна за бившия шампион на Bellator, тъй като прекъсна серия от две загуби. Чандлър беше победен преди това от Чарлз Оливейра и Джъстин Гейджи.

Сега той се завръща този уикенд в Ню Йорк в UFC 281. Срещу Чандлър ще се изправи бившият временен шампион в леката категория Дъстин Порие. „The Diamond“ слага край на дълго отсъствие, тъй като той беше извън октагона след загубата си от Чарлз Оливейра миналата година.

И двамата мъже се надяват, че победа може да им осигури битка за титлата. Майкъл Чандлър вярва, че той ще спечели мача и вярва, че ще го направи със стил.

В интервю за Yahoo Sports, претендентът в леката категория заяви, че търси финиш тази неделя. Чандлър изрази мнение, че стилът на Порие не е труден пъзел за решаване, тъй като се основава предимно на основни умения.

„Дъстин Порие не е много труден пъзел за решаване. Не казвам, че битката е лесна, но той е много брилянтен в основните си умения“, каза Чандлър. „Той е много добър в ударите. Той е много добър в граплинга и защита от събаряне.” 

Той продължи:

„Няма много места, където можете да притиснете Дъстин Порие, защото той има много умения и богат опит, но аз ще започна бързо, ще му вляза бързо пространството, надявам се да успея да го притисна бързо, да миксирам всичко. Ще направя всичко нужно във всички аспекти на ММА и ще изляза с вдигната ръка. Определено мисля, че ще го приключа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес