Зареждане

Майкъл Чандлър: Приключвам Конър Макгрегър в два рунда

Майкъл Чандлър: Приключвам Конър Макгрегър в два рунда
Публикувано на: Февруари 7, 2023 в 00:00 ч
Майкъл Чандлър прогнозира победа с приключване над Конър Макгрегър.

Двамата бойци ще бъдат треньори в 31-вия сезон на The Ultimate Fighter. Шоуто ще започне в края на май месец и ще продължи до средата на месец август. След това се очаква Макгрегър и Чандлър да премерят сили през септември.

Много източници вече разкриха, че битката ще бъде в полусредна категория. Майкъл прогнозира здрава битка, която планира да приключи във втория рунд. Чандлър е категоричен, че ще бъде победител в срещата:

„И двамата с Конър започваме много бързо. Клетката ще се затвори, след което Брус Бъфър ще ни обяви.  Сирената ще прозвучи и двамата ще се срещнем в центъра на октагона. 

Всеки ще иска другият да даде задна. Конър заема позиция, за да покаже духа си. Аз съм като ракета, летяща към теб. Веднага ще те накарам да усетиш присъствието ми, ще искам да те сграбча.

Ако ме удари, тогава ще бъде тежка нощ за мен. Ако ударя, ще бъде тежка нощ за него. Единственият въпрос е кой от нас може да го направи ?

Възнамерявам да го натисна, за да го накарам да отстъпи крачка назад. Той ще усети присъствието ми от самото начало на битката. 

Ако искам да го вдигна и да го сваля, мога да го вдигна и да го сваля. Мога да го набия и да го сваля. Сигурен съм, че ще завърша Конър Макгрегър във втория рунд. Това е моето мнение.

Представям си как го удрям с дясно или ляво кроше. Мисля, че ще го изморя малко, ще го ударя силно във втория рунд и ще го унищожа.“, каза Чандлър пред ESPN.

Така ли ще се случи ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес