Зареждане

Майк Пери към Тил: Скоро ще ти избия зъбите

Майк Пери към Тил: Скоро ще ти избия зъбите
Публикувано на: Октомври 13, 2020 в 09:14 ч
Майк Пери няма търпение да се качи в средна категория, за да се бие с Дарън Тил. В последните месеци враждата им стана още по-голяма, след като Тил създаде сайт, посветен на подигравки към Пери. Това не се хареса на "Platinum" и той е готов да накара Тил да си плати. Наскоро Майк сподели, че ще позволи на един човек да бъде в неговия ъгъл за предстоящата му битка, но ако даде най-много пари от всички.

Появиха се всякакви оферти, а Тил предложи 5 000 долара. Това е прекалено ниска оферта за Пери и той я отказа. 29-годишния американец излиза срещу Роби Лоулър в края на ноември, а след това планира да се качи в горната категория. Майк е готов за Дарън и се закани, че ще му избие зъбите:

Дарън Тил, каза го преди години и беше прав. Писано ни е да се бием. Ще се кача в средна категория и ще съм дребен и бърз, а ти едър и бавен. Ще ти съсипя живота. 

Ще ти избия зъбите по-скоро от очакваното. Дори не съм се замислял за твоята слаба оферта от 5 000 долара да бъдеш в моя ъгъл. Ти можеще да предложиш 50 000 долара и аз пак нямаше да приема.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес