Зареждане

Майк Пери готов да посрещне Ник Диас в клетката

Майк Пери готов да посрещне Ник Диас в клетката
Публикувано на: Септември 11, 2020 в 16:39 ч
Наскоро разбрахме, че Ник Диас планира да се върне в клетката през 2021 година и предизвикателстваха заваляха. Поредното предизвикателство идва от Майк Пери, който е готов да го посрещне в октагона. 28-годишния Пери се развълнува в социалните мрежи и заля Диас с обиди. Майк вярва, че може да се справи с коравия ветеран, който не се е бил 5 години.

"Platinum" печели само 3 от последните си 8 битки в UFC и няма големи шансове за битка с Диас, но въпреки това се пробва. Ник планира да се бие с големите имена, а Пери се опита да го провокира със следното в социалните мрежи:

Всички говорят за завръщането на Ник Диас. Все едно той изглежда корав или нещо такова. Ник е кльощав слабак като брат си. И двамата изглеждат като Мики Гал. Казват, че няма да се явиш за битка. Брат ти вече си го получи от Източният бряг. Няма ли да направиш нещо по въпроса ? Знам, че не тренираш така, както го правеше преди. Лежа си тук на плажа, а ти все още не искаш да се биеш с мен. 

Аз удрям здраво, а твоите слаби удари не ме плашат. Ще те разберем, ако не искаш да се върнеш. Изглеждаш слаб, а твоя нос изглежда по-зле от моя. Старче, голямата ти глава е добра мишена за моите десни крошета. Майната им на братята Диас. Готов съм да се бия, ако искаш да направиш нещо по въпроса. Съмнявам се, че ще го направиш. 

Кой би победил в такава среща ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес