Зареждане

Max Griffin: Няма да се бия повече в Бразилия, защото ме ограбиха

Max Griffin: Няма да се бия повече в Бразилия, защото ме ограбиха
Публикувано на: Февруари 5, 2019 в 02:50 ч
Max Griffin не е доволен от загубата, която инкасира миналия уикенд в Бразилия. Той загуби с раздвоено решение от местния боец Thiago Alves, но е категоричен, че бил ограбен от съдиите и няма да се бие повече в тази страна:



Много бих искал да проведем още една битка с Alves, но в Америка. Няма да се бия повече в Бразилия. Това е моята кариера и щях да спечеля навсякъде тази битка, но не и тук в Бразилия. Никога не съм бил по-изненадан от този път. Без съмнение спечелих първия рунд, защото го свалих няколко пъти и той беше разклатен. Печеля този рунд с 10-8. Мисля, че в третия рунд успях да го надиграя и му вкарах около 40 значителни удари. Надиграх го и успях да го сваля на земята 2 или 3 пъти в този рунд. 

Дори и да е спечелил втория рунд, то аз трябва да спечеля битката. Бях ядосан, но в сърцето си знам, че го разбих. След битката той дойде при мен и ми каза, че ние сме във Форталеза, което е родния му град. Той знаеше, че не ме е победил и неговия треньор Mike Brown съшо го каза. Аз го победих и го размазах. Никой не вярва, че той ме е победил.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес