Зареждане

Масвидал към Бърнс: Нали знаеш какво ще се случи, ако ми душиш чатала

Масвидал към Бърнс: Нали знаеш какво ще се случи, ако ми душиш чатала
Публикувано на: Април 5, 2023 в 07:30 ч
Хорхе Масвидал отправи предупреждение към Гилбърт Бърнс преди UFC 287.

Масвидал ще се завърне в октагона в главното събитие на UFC 287 срещу Бърнс в дългоочаквана битка. Това е и важна среща за кариерата на Масвидал, който е в серия от три поредни загуби и намекна, че ще се оттегли, ако загуби.

Въпреки това Масвидал е уверен, че ще нокаутира Бърнс, за да се върне в графата на победителите, тъй като отправи предупреждение към "Durinho", напомняйки му какво прави с борците, които се опитват да се мушнат между краката му. Масвидал, разбира се, има предвид Бен Аскрен, когото нокаутира само за пет секунди с летящо коляно.

"Гилбърт, ти обичаш да душиш чатали. Докажи ми, че греша", каза Масвидал в промоцията на UFC. "И знаеш какво правя с тези, които душат чатали. Чувствам, че той има влечение към коляното ми, просто го усещам. Вече имам достатъчно пари, така че няма да се бия за пари, искам да направя безжизнени едно-две тела тази година... Ще му разбия главата".

Въпреки че Хорхе Масвидал е уверен, че ще нокаутира Гилбърт Бърнс на UFC 287, той казва, че има допълнително напрежение, защото битката е в Маями. Масвидал отвори дума за натиска и интензивността, с която трябва да екзекутира Бърнс и да спечели победата пред своя град.

"Не е нищо лично, но искам да му разбия лицето, не знам дали искате да наречете това лично или просто интензивност, която трябва да проявя, за да съм сигурен, че този човек ще бъде екзекутиран в моя град", добави Масвидал.

Масвидал влиза в битката като значителен аутсайдер, тъй като е загубил три поредни битки. За последен път той претърпя загуба с решение от Колби Ковингтън, която беше предшествана от поражение от Камару Усман за титлата в полутежка категория.

Смятате ли, че Хорхе Масвидал ще нокаутира Гилбърт Бърнс на UFC 287?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес