Зареждане

Марлон Вера със страхотен нокаут над Доминик Крус

Марлон Вера със страхотен нокаут над Доминик Крус
Публикувано на: Август 14, 2022 в 05:05 ч
Марлон Вера записа една от най-големите си победи в ММА.

"Chito" оглави събитието UFC on ESPN 41, което се проведе по-рано днес в Калифорния. Той премери сили с бивш шампион в лицето на Доминик Крус. Битката им беше в категория петел и завърши с нокаут.

Крус започна добре и пресираше. Доминик показа добра скорост, но Вера го свали в нокдаун с ляво кроше в брадичката. Крус беше по-активен в този рунд и вкара повече значителни удари. В края на рунда Доминик събори Вера, който опита събмишън, но не успя.

Втория рунд беше доста равностоен. Двамата си разменяха лоу кикове и удари. Доминик отново беше по-бърз, но Вера вкарваше по-тежките попадения. Много хора смятаха, че Крус успя да вземе и този рунд.

В третия рунд Вера успя да прати Крус във втори нокдаун след комбинация от джабове и кроше. Доминик опитваше да удря Вера, който блокираше. Крус опита да свали Вера, който се защити и го наказа с лакти.

В четвъртия рунд Крус тръгна за събаряне, но Вера се защити. Марлон прати Крус в нокдаун за 3-ти път. Изневиделица Вера вкарва хай кик и нокаутира Крус. Вера се нахвърли с няколко крошета над беззащитния Крус и Хърб Дийн спря срещата. Крус опита да се изправи, но падна.

Така Вера побеждава бившият шампион с нокаут в 3-тата минута на 4-тия рунд. С тази победа Вера навлезе в серия от 4 поредни победи Марлон приключва 16 от 20-те си победи и не е губил с приключване кариерата си. Той се закани, че ще продължи да рита задници и ще стане шампион.

Крус от своя страна се разделя със серия от 2 поредни победи. Доминик печели 2 от последните си 5 битки в UFC.
















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес