Зареждане

Марк Колман е в залата броени дни след опустошителния пожар в къщата му

Марк Колман е в залата броени дни след опустошителния пожар в къщата му
Публикувано на: Март 19, 2024 в 07:40 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Марк Колман вече се завръща в залата.

"The Hammer" е една от най-обичаните ранни звезди на UFC. За съжаление обаче Марк Колман стана жертва на ужасен пожар в къща миналата седмица. Както вече съобщихме, кучето на пенсионирания боец - Хамър, го е събудило посред нощ, за да го предупреди. Благодарение на предупреждението Коулман е успял да изведе родителите си благополучно от къщата.

За съжаление кучето на легендата почина в резултат на пожара, а самият Марк Колман прекара дни в болница. Бившият шампион на UFC обаче показа несломимия си дух и се възстанови достатъчно добре, за да напусне болницата дни след пожара. Сега изглежда, че пенсионираният боец вече се е върнал в залата.

По-рано днес претендентът за титлата в полусредна категория на UFC Мат Браун публикува видео в Instagram. Във видеото се вижда как "The Immortal" е в клетката с Марк Колман. Въпреки ужасния пожар само преди няколко дни, бившият шампион изглежда е в отлично настроение.

По-късно Колман публикува отново снимката на собствените си страници в социалните мрежи. С нея атлетът остави посление, в което благодари на феновете за подкрепата им. Колман добави, че макар все още да се възстановява, се надява скоро да се върне към тренировките във фитнеса.

 
"Обещавам на всички, че се отнасям спокойно, но е време да се върна към рутината. Имам толкова много семейства; кръвно, борцово, мма и други съм толкова благословен съм толкова благодарен на всички вас, че направихте това възстановяване, невероятно по-лесно, много по-бързо, много по-спокойно, психически съм силен." - гласеше постът на Марк Колман в Instagram по-рано днес.

Самото видео е само още едно доказателство за несломимия дух на Марк Колман. След пожара в къщата миналата седмица в социалните мрежи се изсипаха многобройни коментари в подкрепа на легендата както от фенове, така и от бойци. Въпреки това, само въз основа на видеоклиповете от бившия боец, той се справя по-добре в наши дни.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес