Зареждане

Марина Родригес надигра Мишел Уотърсън след 5 рунда

Марина Родригес надигра Мишел Уотърсън след 5 рунда
Публикувано на: Май 9, 2021 в 06:15 ч
Състезателките на UFC в категория сламка Марина Родригес и Мишел Уотърсън си спретнаха здрава битка в Лас Вегас. Двете бяха главна битка на галавечерта UFC on ESPN 24, която се проведе в института на UFC в Лас Вегас. Битката между тях видя всичките 5 рунда и стигна до решение, което беше единодушно в полза на бразилката -  (48–47, 49–46, 49–46).

В първите три рунда Родригес имаше сериозно предимство. Тя вкарваше здрави удари, а в клинчовете беше безкомпромисна. Уотърсън чакаше на контра и разчиташе само на своите ритници. Родригес изглеждаше близо до победата, но Мишел беше прекалено корава.

В четвъртия рунд Мишел успя да пренесе битката на земя, където доминираше. Тя вкара здрав граунд енд паунд, но времето не й стигна да направи повече. В последния рунд Уотърсън успя да нарани Родригес с ритник в тялото, но Марина се възстанови.

Бразилката продължи да бъде по-добрата в клетката и съвсем очаквано грабна победата. С тази победа Марина навлезе в серия от 2 поредни победи, които записа тази година. Уотърсън от своя страна отново губи и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес