Зареждане

Макензи Дърн предизвика Роуз Намаюнас

Макензи Дърн предизвика Роуз Намаюнас
Публикувано на: Май 21, 2023 в 16:31 ч
Макензи Дърн победи Анджела Хил чрез единодушно решение по-рано днес на UFC Vegas 73 от залата UFC Apex в Лас Вегас. Дърн прекъсна серията от три победи на Хил, като същевременно се върна в графата на победителите в може би най-доброто си представяне досега. Дърн получи и бонус за "Представяне на вечерта" за битката си.

След победата си в главното събитие Дърн имаше готово име за следващия си съперник - не кой да е, а бившата шампионка в категория сламка Роуз Намаюнас.

Тя отправи предизвикателството по верме на интервюто си в UFC Fight Night Post Show с Карин Брайънт, Алън Джубан и Рашад Евънс.

"Хм, мисля, че това е предизвикателство. Не предизвиквам Роуз, защото смятам, че ще е лесна битка, но мисля, че за да бъдем шампиони, трябва да водим трудни битки", каза Дърн. "А тя е бивша двукратна шампионка. Харесва ми начинът, по който се бие. Мисля, че тя ще се съгласи да участва в битката и няма да бяга през цялото време. Мисля, че ще успеем да извлечем най-доброто една от друга. Тя е опасна, така че това е вълнуващо за мен. Това е добър мач."

Намаюнас не се е появявала в действие, откакто загуби титлата си от Карла Еспарза на UFC 274 в една от най-скучните битки в историята. Появиха се слухове, че тя може да премине в категория "муха", но не е потвърдила нищо. Наскоро "Thug Rose" се състезава на The ADCC Denver Open в абсолютната дивизия при жените, като взе бронз.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес