Зареждане

Магомед Исмаилов и Владимир Минеев лице в лице

Магомед Исмаилов и Владимир Минеев лице в лице
Публикувано на: Юни 27, 2021 в 00:00 ч
Руските ММА бойци Магомед Исмаилов и Владимир Минеев дадоха пресконференция преди битката им. Двамата ще се бият през октомври в средна категория. Преди 3 години видяхме първата им битка, която беше доста равностойна и завърши с равенство.

Това равенство не се понрави на никого и напрежението между Исмаилов и Минеев не спря. Двамата си спретнаха няколко битки извън клетката, с което запалиха феновете и те пожелаха да видят реванш.

Исмаилов и Минеев застанаха лице в лице и размениха закани. Магомед се закани, че ще накара Владимир да се извини за всички обиди, а Минеев от своя страна обеща, че ще триумфира.

Магомед е с рекорд 17-2-1 в ММА и се намира в серия от 11 поредни победи. Той приключва 12 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА. Исмаилов записа 4 победи след равенството с Минеев. Миналата година той се справи с Александър Емеляненко и Иван Щирков.

Минеев от своя страна е с рекорд 14-1-1 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. Владимир приключва 12 от срещите си и не е губил с приключване в ММА. Той записа 3 поредни победи след равенството с Исмаилов. В края на миналата година Минеев нокаутира Ермеков и спечели титлата в средна категория на Fight Nights.

Eто ги двамата лице в лице:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес