Зареждане

Люк Рокхолд: Искам шанс да си върна златото

Люк Рокхолд: Искам шанс да си върна златото
Публикувано на: Септември 20, 2021 в 02:00 ч
Бившият шампион в средна категория Люк Рокхолд иска да си върне златото. 36-годишния ветеран ще може да се приближи до титлата в началото на ноември. Тогава той ще се бие с Шон Стрикланд на UFC 268, което ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

Рокхолд няма победа от 4 години и е в серия от 2 поредни загуби. В последната си битка през юли 2019 година той се качи в полутежка категория и загуби с нокаут от Ян Блахович. Люк обмисляше да се оттегли от ММА, но промени решението си.

Той печели само 1 от последните си 4 битки в UFC, но вярва, че има какво още да покаже. В една от последните си медийни изяви Рокхолд реши да поговори за бъдещите си планове и каза следното:

Завръщам се точно сега поради много причини. Да се оттегля от спорта по моите правила е нещо голямо за мен. Мисля, че в последните битки не се справих както трябва. Не мисля, че се бих на пълния си потенциал. 

Бих се с тежест на раменете и не бях себе си. Остарявам и ако нещо ще се случва, то ще се случи сега. Ще работя и ще направя нещата като хората. Битките са си битки. 

Аз имам договор и искам просто да се бия. Искам шанс да си върна златото и да се оттегля по моите условия. Това е причината да съм тук и да правя това, което правя. 

Ще успее ли Рокхолд да си върне златото ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес