Зареждане

Lyoto Machida: Представих се страхотно и чакам шанс за титлите

Lyoto Machida: Представих се страхотно и чакам шанс за титлите
Публикувано на: Юни 16, 2019 в 07:30 ч
Бившият шампион в полутежка категория на UFC, Lyoto Machida се завърна в клетката и успя да победи Chael Sonnen на Bellator 222, което се проведе вчера в Ню Йорк. Битката между двамата беше в полутежка категория и с тази победа "The Dragon" навлезе в серия от 2 поредни победи в организацията. Lyoto има победа в средна и полутежка категория, където шампионите са бивши бойци на UFC, над които той има победи. Сега Machida ще чака своя шанс за титлите в полутежка или средна категория и е готов да се изправи срещу Ryan Bader или Gegard Mousasi:


Разбира се, че това представяне беше страхотно. В първата ми битка, която беше миналата година в Хаваи чувствах нарежение, защото беше дебют за мен. Винаги се случва така и има напрежение, когато смениш организацията. Напрежението идва и ти трябва да го контролираш. Аз имам много битки в моята кариера, но все още чувствам това. 

Мога да ви кажа, че се чувствам много по-добре в полутежка категория, защото много време се бия там. Аз съм бивш шампион в полутежка категория и определено не искам да свалям килограми. Аз обаче съм отворен към битки за титлите в полутежка категория и в средна категория. Готов съм да се бия за титлата, в която категория ми предложат първо.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес