Зареждане

Lyoto Machida иска да е шампион в две категории

Lyoto Machida иска да е шампион в две категории
Публикувано на: Декември 15, 2018 в 00:01 ч
Lyoto Machida дебютира за Bellator този уикенд, а негов опонент е бившия шампион в средна категория Rafael Carvalho. “The Dragon” се надява да победи, защото след това ще получи шанс за титлата. Lyoto иска да спечели титлата в средна категория, а след това да преследва и тази в полутежка:



Нямам търпение да вляза в клетката и да видя какво ще се случи. Много съм развълнуван и нямам търпение да дебютирам за Bellator. Бях дълго време в UFC и реших, че е време за промяна. Понякога в кариерата ни промяната е нещо хубаво. Имам нов дом и нови опоненти и притежавам доста качества, които да покажа тук. Вярвам, че ще имам една брилянтна кариера тук в Bellator.

Мисля, че при победа заслужавам шанс за титлата срещу Mousasi или Lovato, който победи в тяхната битка. Ще видим какво ще стане. Грижа се за себе си и тренирам всеки ден. Аз съм истински боец и това е причината да се състезавам на високо ниво и да се представям добре. Точно това е причината да вярвам, че ще се представя добре тук. Искам да съм шампион в две категории.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес