Зареждане

Леон Едуардс: Побеждавам Уудли и се бия за титлата

Леон Едуардс: Побеждавам Уудли и се бия за титлата
Публикувано на: Януари 26, 2020 в 06:00 ч
Леон Едуардс подписа нов договор с UFC и първата му битка от новия договор ще бъде с Тайрън Уудли. Двамата ще се бият през март в Лондон, а битката им ще бъде главна за вечерта. Победителя от тяхната среща ще се приближи до титлата, а Едуардс твърди, че неговия шанс за златото в полусредна категория е гарантиран.

Леон сподели, че в неговия нов договор има клауза, която му гарантира шанс за титлата, ако той се справи с Уудли. 28-годишния боец е с рекорд 18-3 в клетката и се намира в серия от 8 поредни победи. Неговата последна загуба е от Камару Усман през 2015 година и той е готов да търси мъст. Ето какво сподели Леон в интервю за бъдещето му:


В моя договор има клауза, която ще ми гарантира шанс за титлата, ако запиша победа над Уудли. Говори се, че Усман е контузен, а ние с Уудли ще се бием през март. Ще бъда готов да се бия за титлата с Камару през лятото. 

Мисля, че ще съм следващ за титлата. В моя договор пише, че ще се бия за титлата, след като победя Уудли. Побеждавам Уудли и се бия за титлата. Побеждавам го и моя шанс е гарантиран. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес