Зареждане

Леон Едуардс: Искаме да принудим Тайрън Уудли да дойде в Лондон

Леон Едуардс: Искаме да принудим Тайрън Уудли да дойде в Лондон
Публикувано на: Декември 12, 2019 в 09:05 ч
Леон Едуардс няма търпение да си заслужи шанса за титлата. Той вярва, че пътят към златото минава през бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли и иска двамата да се бият през март в Лондон. Едуардс е в серия от 8 поредни победи и е на победа от двубой за титлата. Той направи две битки през 2019 година и успя да победи Гънър Нелсън и Рафаел дос Аньос.

Леон не се е бил вече 6 месеца и няма търпение да се върне в октагона. Той иска това да се случи на събитието в Лондон срещу Уудли, но бившия шампион беше категоричен, че не иска да излиза извън САЩ за битките си в клетката. Тайрън иска да се бие в края на янаури или през февруари, а Едуардс и UFC искат да го принудят да отиде в Англия:


Мисля, че феновете го искат. Сега вече те разбират това, което им повтарям от години, а то е това, че съм най-добрия ММА боец от Англия. Доказвам го във всяка битка. Виждам, че феновете искат двамата с Уудли да се бием в главната битка на събитието в Лондон и мисля, че има смисъл. 

Надявам се, че той ще го приеме, но вече чувам, че не иска да идва в Лондон. Той иска да се бие, но не иска в Лондон. В момента водим преговори и се надявам, че ще има резултат до седмица. Чувам, че не иска в Англия и ние ще се опитаме да го принудим да дойде в Лондон. 

Аз го искам, UFC го искат и сега чакаме решението на Тайрън. Готов съм, защото това е смислената битка. Натискаме за тази битка и се надяваме, че ще стане. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес