Зареждане

Ковингтън към UFC коментатор: Децата ти ще останат сираци

Ковингтън към UFC коментатор: Децата ти ще останат сираци
Публикувано на: Март 23, 2023 в 00:00 ч
Колби Ковингтън заплаши със смърт коментатора на UFC Джон Аник, който е известен с приятелството си с Белал Мохамед.

В последните няколко дни Мохамед критикува Ковингтън. Причината се крие в това, че Дейна Уайт реши да даде шанс за титлата на Ковингтън. Белал повече заслужава да се бие за златото, но въпреки това му дават убиец в лицето на Шавкат Рахмонов.

Колби не се е бил от 1 година, но Уайт е категоричен, че ще го включи в бой за златото с Леон Едуардс. Това вбеси Мохамед, но същото може да кажем и за Колби. В скорошно интервю Колби си изкара гнева на Аник и го предупреди, че децата му ще останат сираци.

„Всичко, което Белал прави, е наситено с расизъм. Казва, че съм постигнал всичко само заради цвета на кожата си. Защото съм бял. Това е чист расизъм. 

И знаете ли кой се мотае и общува с този расист ? Джон Аник. Джон подкрепя този расизъм. Но трябва да е безпристрастен. Джон, не искам децата ти да растат без баща. 

Ти живееш в Бока Ратон, аз живея в Маями. Така че, копеле, не си много далеч от мен и по-добре млъкни.“, каза Ковингтън в YouTube канала на MMAFightingonSBN.

Ковингтън заплашва Аник с уличен бой, но е с рекорд 0-2 в уличните битки.

Преди години Фабрисио Вердум го удари с бумеранг, след което Хорхе Масвидал му счупи зъб на улицата. И в двата случая Колби потърси защита от полицията.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес