Зареждане

Ковингтън: Хорхе Масвидал е ла*но като боец и ще го разоблича

Ковингтън: Хорхе Масвидал е ла*но като боец и ще го разоблича
Публикувано на: Януари 17, 2022 в 01:00 ч
Бившия временен шампион на UFC в полусредна категория Колби Ковингтън няма търпение да се бие с Хорхе Масвидал. Двамата оглавяват събитието UFC 272, което ще се проведе на 5-ти март в Лас Вегас. От години феновете искат тази битка и тя най-накрая е факт.

Ковингтън и Масвидал са тренирали заедно 8 години и много добре се познават. Двамата са бивши най-добри приятели, а това е рецепта за една много интересна битка, която ще привлече вниманието на всички фенове по света.

В интервю за "Тhe Mac Life" Колби реши да говори за своя бивш приятел и разкри какво е влошило отношенията им:

Дейна Уайт се опитва да организира тази битка в последните 8 месеца. Той искаше аз и уличния Юда да оглавим TUF. Това щеше да е най-добрия сезон на TUF в историята на спорта. Масвидал отказа заплата, която беше 7 цифри и не даде на феновете това, което искат. 

Двамата се бивши приятели и сме тренирали заедно 8 години. Двамата си говорихме за последно преди 3 години. Тогава бях в моята съблекалня след битката ми с Рафаел дос Аньос. В този ден ми се обади Доналд Тръмп. Тогава спечелих временната титла и мисля, че Масвидал не хареса шумът, който се вдигна около мен. 

Той има голямо его и не успя да го овладее в името на приятелството. Хорхе не хареса, че започнах да успявам и започна да говори против мен. Масвидал говори, че щял да се бие с всеки в името на децата си. Той обаче е лайно като баща и боец. Ще го разоблича пред света съвсем скоро. Аз казвам истината и фактите. 

Това е причината феновете да ме харесват. Масивдал е фалшив и се превърна в това, в което говореше, че няма да се превърне. Това е причината много фенове да не го харесват.

 Масвидал стана приятел с Джейк Пол, който не спираше да обижда ММА бойците. Хорхе е пълен клоун. Той е фалшив човек и искам да го разоблича в клетката на UFC.

Кой ще спечели в този дуел ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес