Зареждане

Кормие: Не мога да забравя загубите от Джон Джоунс

Кормие: Не мога да забравя загубите от Джон Джоунс
Публикувано на: Юли 21, 2022 в 12:00 ч
Бившият шампион на UFC в две категории Даниел Кормие (22-3) призна, че Джон Джоунс (26-1) не удря силно с ръце, но краката му причиняват много щети.

Кормие, който вече е член на Залата на славата на UFC все още не може да прости на Джоунс заради това, което стори на кариерата му. Джоунс нанесе първа загуба на Кормие в ММА. Битката им се проведе през 2015 година и Джоунс спечели със съдийско решение.

Няколко години по-късно двамата отново споделиха клетката. "Bones" успя да нокаутира Кормие през юли 2017 година и му отне титлата. След срещата стана ясно, че Джоунс е бил на стероиди и срещата беше обявена за несъстояла се.

"DC" вече не се състезава, но все още мисли за тези поражения и се чуди какво щеше да стане, ако Джоунс не беше на химия.

„Джоунс не удря много с ръце. Той рита силно. Наистина силно. Той ме удари толкова силно в корема, че си казах „О, по дяволите“. Тогава започнах да го натискам и той ме удари с коляно в корема, а аз казах: "мамка му".

Той измами. Брато, ако си толкова талантлив, тогава ще спечелиш битката без използването на стероиди. Първият път, когато се сбихме, беше преди около 7 години. Аз бях на 36, а той на 24. 

Той е млад, висок, атлетичен. Той ме бие и дава положителен тест за стероиди. Дори и да обявят битката за несъстояла се, спомените от тази битка няма да изчезнат. Всеки ще каже: „Видяхме как загубихте от Джоунс“.

Никога не мога да съм спокоен, като знам какво направи с кариерата ми. Не мога да разбера дали наистина е по-добър от мен или е на моето ниво, ако не е използвал стероиди. Защото винаги съм работил много. 

Понякога едва успявах да си легна, защото тялото ми беше изтощено. Не мога просто да оставя тази ситуация да си отиде. Наскоро гледах втория двубой. Той ме удари с хай кик и ми се зави свят.

Вместо да ме нападне с юмруци, той ме рита в крака, от което ми се завива свят. Светът се върти в очите ти, падаш и всичко е извън контрол. 

Той изглежда притежава всички тези инстинкти, за да унищожава съперници.“, каза Кормие в подкаста The Pivot. 

Какво щеше да се случи в битките им, ако Джоунс не беше на химия ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес