Зареждане

Кормие към Адесаня: Не закачай Коста - той е мъртъв

Кормие към Адесаня: Не закачай Коста - той е мъртъв
Публикувано на: Октомври 18, 2020 в 05:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Даниел Кормие е един от малкото бойци, които се застъпват за Пауло Коста. Напомпания бразилец вярваше, че ще убие от бой Израел Адесаня в битката им и го подценяваше, защото бил кльощав. В боя обаче кантар няма и Адесаня размаза Коста и защити титлата си с нокаут преди няколко седмици.

Това беше първа загуба за бразилеца, който стана обект на доста подигравки, защото Адесаня го яхна в гръб след битката. Минаха седмици от срещата, но Адесаня продължава да се подиграва на Коста, а бразилеца му отговаря, с което изглежда смешен. Кормие следи тяхната кавга и посъветва шампиона да остави Коста, защото той вече бил мъртъв и не знае къде се намира:

Пауло Коста все още е неадекватен след това, което Израел Адесаня му стори. Харесвам Коста, но той говори за подписване на някакъв договор. Какъв договор ? Пауло, няма никакъв договор и няма да има. Няма как да има след това, което стана преди седмици. Бий се с някого и си заслужи договора. Адесаня, остави го на мира. 

Продължаваш да се заяждаш с него, а той е мъртъв. Пауло Коста е мъртъв. Остави този пич на мира. Не го ритай, докато той е на земята. В различен свят живеем в днешно време. Обикновено печелиш и продължаваш напред, а това момче не спря да се заяжда с него. 

Стана ми жал за Коста. Той обаче започна да отговаря и нещата станаха още по-зле. Хайде, човече, просто си облизвай раните и не казвай нищо. Адесаня, няма какво повече да му направиш. Този пич е мъртъв, остави го. Харесвам Коста и той не заслужаваше нещо такова.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес