Зареждане

Кормие: Чимаев е огромен фаворит срещу Перейра

Кормие: Чимаев е огромен фаворит срещу Перейра
Публикувано на: Ноември 18, 2022 в 12:00 ч
Бившият шампион на UFC в две категории Даниел Кормие (22-3) е уверен, че Хамзат Чимаев (12-0) има добри шансове да победи новия шампион на UFC в средна категория Алекс Перейра (7-1).

Миналия уикенд Перейра стана шампион, след като победи Израел Адесаня. Двамата се биха в главната битка на UFC 281, което се проведе в Ню Йорк. Алекс губеше по точки, но успя да спечели с нокаут в последния рунд.

По време на битката им се видя, че Перейра е като новородено в играта на земята. Това кара Кормие да вярва, че Чимаев е огромен фаворит в такава битка.

„Ако уредите битка между Хамзат и Алекс сега, тогава Хамзат ще бъде огромен фаворит. Само заради стила му. Стиловете правят битките. 

Перейра все още е млад за MMA и Адесаня беше идеалният шампион за него. Колкото и лудо да е да се каже, Адесаня е перфектният шампион, който Перейра да победи. 

Човекът получи шанса си за титлата много рано и сега той е шампион, защото Адесаня беше шампион.“, каза Кормие на шоуто на DC & RC. 

Борбата на Чимаев е на върховно ниво. Ако се стигне до бой на земята, тогава Перейра няма шанс. Вие какво мислите за такава битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес