Зареждане

Конър за Чандлър: Скарахме се, но се уважаваме

Конър за Чандлър: Скарахме се, но се уважаваме
Публикувано на: Март 15, 2023 в 06:38 ч
Конър Макгрегър сподели, че все още уважава Майкъл Чандлър въпреки спречкването, което се случи в TUF.

В момента Макгрегър и Чандлър са треньори на TUF и двамата ще се бият по-късно тази година. Мнозина се интересуваха да видят как двамата ще се справят един с друг в шоуто. И по време на пресконференцията след битката на UFC 285 получихме отговор, тъй като Дейна Уайт разкри, че нещо се е случило между двамата, което не е трябвало да се случва.

„Чандлър и Конър се отнасяха много уважително един към друг и след това някои неща започнаха да ескалират, което ще видите в шоуто“, каза Уайт на пресконференцията след двубоя на UFC 285. „Сега те не се харесват. Много глупости се случиха в петък... Каквото става, става. Нещата, които току-що се случиха, не трябваше да се случват и аз остарявам."

Конър Макгрегър също сподели за инцидента и не поиска да навлиза в точни подробности, но каза, че двете страни имат проблем. Въпреки това, ирландецът казва, че това се дължи повече на факта, че нравите им са избухнали, но въпреки това Макгрегър дава да се разбере, че все още уважава Чандлър.

„Разбира се, че уважавам Чандлър. Имахме проблем, явно избухнахме. Обстановката е враждебна, но има уважение и възхищение, харесвам неговия стил, той харесва моя стил, имаме малко спортно съревнование. Така трябва да бъде. Но все пак сме опоненти и ще го смачкам,” каза Макгрегър.

„Знам, че той също ще се опита да вложи всичко в своите удари. Но все още има възхищение, така трябва да бъде, така трябва да бъде спортът, трябва да имате способността да разделите нещата. Веднъж имахме проблем по време на снимки с него и всичко беше наред. Характерите ни се разпалиха и ние го преодоляхме. Вълнувам се, че съм в шоуто и съм развълнуван да се състезавам срещу него наистина.“

Като се има предвид, че не са излезли много подробности за инцидента между Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър, изглежда вероятно ще трябва да изчакаме излъчването на шоуто, за да видим какво ще се случи.

Ще гледате ли новия сезон на TUF с участието на Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес