Зареждане

Конър Макгрегър загатна, че е контузен и няма да се бие

Конър Макгрегър загатна, че е контузен и няма да се бие
Публикувано на: Юни 13, 2024 в 12:00 ч
Контузен ли е Конър Макгрегър и отменен ли е мачът срещу Майкъл Чандлър на UFC 303 ?

Преди седмица "The Notorious" все още беше оптимист за завръщането си, въпреки противоречията и въпросите около предполагаемата му "лека контузия". Както Макгрегър, така и общността на бойните спортове бяха оптимисти за предстоящото му главно събитие срещу Майкъл Чандлър, насрочено за 29 юни 2024 година.

Сега това се промени поради настъпилото радио мълчание и слуховете, които тепърва нарастват, че Макгрегър е аут. Завръщането на Макгрегър изглежда по-малко вероятно с всяка минута. Последните новини са предимно негативни и силно загатват за нова опция за главно събитие за UFC 303.

Самият Макгрегър публикува актуализация в социалните мрежи, публикувайки повторно по-старо видео, в което той говори за избягване на наранявания. Конър добави тъжно емоджи, както и молещи се ръце.

„Мисля, че с колкото по-голямо съпротивление тренирате, толкова по-малко движение и повече наранявания. Но с колкото по-малко съпротивление тренирате, толкова повече движение и по-малко наранявания. Така че е необходим баланс.“, каза Макгрегър във видеото.

Феновете гледат на тази публикация, която впоследствие е изтрита, като на ужасен знак за главното събитие на UFC 303. Предстои да видим какво ще стане, но нещата не изглеждат добре.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес