Зареждане

Конър Макгрегър ще бъде като диво куче в лагера за UFC 264

Конър Макгрегър ще бъде като диво куче в лагера за UFC 264
Публикувано на: Май 11, 2021 в 00:00 ч
Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър разкри, че ще направи промени в своя лагер за битката с Дъстин Порие. Двамата ще направят трилогия на UFC 264, което ще се проведе през юли в Лас Вегас. "The Notorious" планира да се раздели със семейството си, за да бъде напълно фокусиран.

Той ще се раздава като диво куче в лагера за боя и сподели, че след битката с Порие ще има големи празненства. Конър има рожден ден няколко дни след боя и планира да го отбележи подобаващо. Победата за него е задължителна, защото той печели само 1 от последните си 4 битки в спорта.

В началото на годината Конър беше нокаутиран от Порие във втората им битка. Тогава Дейна Уайт го предупреди да се стегне, или да се оттегли от ММА. Очаква ни интересна битка, в която Макгрегър ще се раздаде. Ето какво написа ирландската звезда в социалните мрежи:

След битката с Порие ще празнувам с Proper 12. В същата седмица имам рожден ден, а след това ще гоня титлата. Вълнувам се от завръщането в Лас Вегас. 

Да, пак ще се кача в полусредна категория. Лагера за трилогията с Порие ще го направя далеч от моето семейство. Ще бъда като диво куче. 

На 10-ти юли ще празнуваме отново с моите фенове. Най-лесният ми съперник беше Порие в първата битка. Планирам да се бия поне два пъти тази година. 

Ще успее ли Макгрегър да вземе трилогията ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес