Зареждане

Конър Макгрегър качва килограми за бой с Джейк Пол

Конър Макгрегър качва килограми за бой с Джейк Пол
Публикувано на: Декември 30, 2021 в 13:46 ч
Бившият боец на UFC и бивш техен анализатор Дан Харди вярва, че Конър Макгрегър качва килограми за бой с Джейк Пол. В последните месеци Конър качи много килограми и към днешна дата тежи 86 килограма. Той ще трябва да свали 16 килограма, за да се бие в лека категория в UFC.

Това обаче не била целта му. "The Notorious" искал да направи голяма битка със звездата Пол, която да им изкара много пари. Дан Харди вярва, че Макгрегър в момента е изграден като "Хълк", за да гони тези милиони срещу Пол, който наскоро нокаутира Тайрън Уудли.

В една от последните си изяви за медиите Харди разви своята теория за Макгрегър - Пол и каза още:

Това би спечелило толкова много пари, че би било смешно. Имате две момчета, които имат своя собствена публика и публика, която също е огромна сама по себе си

Единственото нещо за мен би било разликата във физическите им размери. Това е единственото нещо, което би повлияло на продаваемостта на битката. Сега обаче Конър изглежда като „Хълк“ в момента и мисля, че определено е нещо, което може да се продава. 

Единственият проблем за Макгрегър или всеки друг боец от UFC е да получи благословията на организацията да се състезава в бокса, а това не винаги е лесно. Това е така, защото UFC чувстват, че имат собственост върху стойността на марката на даден човек. 

Ако Джейк Пол се бие с Конър Макгрегър, то повече хора биха гледали това, отколкото бой за титлата на UFC в тежка категория.

За Джейк Пол ли качва Макгрегър килата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес