Зареждане

Колби Ковингтън: Ще се завърна за отмъщение

Колби Ковингтън: Ще се завърна за отмъщение
Публикувано на: Май 14, 2020 в 14:39 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън (15-2 MMA, 10-2 UFC) няма търпение да се върне в клетката. 32-годишния боец загуби в последната си среща от своя враг Камару Усман в бой за безспорната титла. Това прекъсна серията от 7 поредни победи на Ковингтън, който смята, че не е приемал сериозно нещата.

Сега обаче всичко се променило и той тренира усилено, за да се завърне и да се докаже пред феновете. Колби е готов да се бие с Камару Усман в реванш или срещу своя бивш най-добър приятел Хорхе Масвидал. "Chaos" не е готов да приеме други битки и е категоричен, че ще чака, докато не получи битка с някой от двамата. Ето какво сподели още Ковингтън:


Казах в социалните мрежи, че ще се бия срещу Уудли с няколко дни предизвестие и бях сериозен. Бях готов да се бия и го казах на UFC, но те успяха да организират битката между Гейджи и Фъргюсън. Казаха ми, че ще ми дадат битка с Уудли през юни или юли и не знам какво стана. Знам, че Уудли не иска да се бие с мен и си търси лесна битка с някакъв боец на име Дилбърт. 

Искам да се бия с Камару "Марти" Усман или Хорхе "Уличния Юда" Масвидал. Това са битките, които искам и ако не ги получа, то тогава ще чакам и ще си тренирам. Гладен съм и искам отново да се състезавам. Мисля, че си играех с всички. Не приемах нещата сериозно. Сега обаче пак съм сериозен и всеки ден съм в залата. Взех си поуките. Сега имам нещо да доказвам и ще се завърна с отмъщение. Готов съм да се завърна по всяко време. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес