Зареждане

Кокър: Всички искат да видят Ромеро срещу Джонсън

Кокър: Всички искат да видят Ромеро срещу Джонсън
Публикувано на: Декември 27, 2020 в 14:00 ч
Президентът на Bellator, Скот Кокър реши да поговори за едно от новите си попълнения. Кокър не смяташе да привлича опитният ветеран Йоел Ромеро и първоначално отклони тази възможност. Няколко дни по-късно обаче Скот размисли и привлече 43-годишния кубинец. Ромеро ще се бие в полутежка категория, в която и друг бивш боец на UFC ще се състезава.

Антъни Джонсън също подсили редиците на Bellator, а феновете изгарят от желание да видят битка между двамата. Кокър определено харесва тази идея и почти сигурно ще се опита да ги сбие през 2021 година. Ето какво сподели Кокър за Ромеро и за промяната на своето решение:

Йоел започна с нас в Strikeforce през 2008 година. Част от мен искаше да го привлечем, но друга част не го искаше. След подписа ни с Антъни Джонсън имахме шанс да привлечем и Ромеро, но тогава се отказах. Той обаче получи много подкрепа в социалните мрежи. Всички искаха да видят битка между Джонсън и Ромеро. Свързах се с моя екип. 

Всеки ден говорим с агенти на различни бойци. Името на Ромеро не спря да изскача. Накрая си казах, че трябва да го вземем и да го включим в играта. Той е невероятен талант и все още е опасен. 

Определено все още може да се бие. Той е добро момче и много зрял. Нямам търпение да го включа в полутежка категория и да го сбием през 2021 година. 

Кой ще победи в такава битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес