Зареждане

Клариса Шийлдс: Няма да съм като Джеймс Тони в ММА

Клариса Шийлдс: Няма да съм като Джеймс Тони в ММА
Публикувано на: Декември 27, 2020 в 09:18 ч
Клариса Шийлдс вярва, че ще се справи по-добре от Джеймс Тони в своя трансфер от бокса към ММА. 25-годишната шампионка в бокса подписа с PFL и ще направи дебют в клетката след няколко месеца. Много фенове смятат, че тя няма да успее в клетката, но Шийлдс не е съгласна. Шампионката в три различни категории тренира с Джон Джоунс и се присмива на Тони, който дебютира в ММА през 2010 година.

Джеймс премери сили с легендата Ранди Кутюр и загуби със събмишън в първия рунд. Тя обаче смята, че младостта ще бъде ключова в нейния преход от един спорт към друг. Златната олимпийска медалистка иска да смълчи критиците и това е най-голямата й цел. Ето какво сподели тя в интервю за своите планове:

Вълнувам се и искам да опровергая всички тези, които се съмняват. Всички продължават да говорят, че тези, които идват от бокса няма как да постигнат успехи в ММА. 

Хората гледат това, което направи Джеймс Тони, но то е смешно, защото той беше на 42 години. Той беше 42-годишен и не знам колко дълго беше тренирал за тази битка. Тони влезе в клетката с един от най-добрите по онова време. 

Аз се готвя и го правя стъпка по стъпка. Не съм егоистичен човек. Аз съм най-добрата при жените в света на бокса. Няма друга в бокса, която да ме победи. Сега обаче влизам в друг спорт и няма как да говоря така. Трябва да започна от дъното, да тренирам и да се подобрявам. 

Ще постигне ли Шийлс успехи в ММА ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес